01 May 2017

# contest # giveaway

GIVEAWAY FREE NAMECARD BY BUSYRA TAKIYUDIN

ASSALAMUALAIKUM....
 GIVEAWAY FREE NAMECARD BY BUSYRA TAKIYUDIN  


Siapa nak name card free..?kalau nak jomlah join segmen dari blogger Busyra Takiyudin ini...senang jer nak join buat entri dan bagitahu serba sedikit tentang blog beliau...jomlah kawan-kawan kita join segmen dari beliau...kalau nak join klik jer banner kat atas tu yer...

Blog Busyra memang cukup simple,menarik dan kemas...jom-jom kita support segmen dari beliau ni yer...segmen berlangsung dari sekarang sehingga 25Mei 2017...

p/s support  segmen teman alam maya...

18 comments:

  1. gud luck...singgah dr segmen yg sama

    ReplyDelete
  2. hai wakk.. singgah dr GA yang sama.. gudluck :)

    ReplyDelete
  3. dsys
    http://mama3danish.blogspot.my/

    ReplyDelete
  4. singgah blogwalking petang . selamat berjaya

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html

    ReplyDelete
  5. dah follow..followback pls

    http://tarotthefool.blogspot.my/2017/04/supplement-terbaik-untuk-lelaki-abad.html

    ReplyDelete
  6. hai, singgah dari segmen sama. :)
    goodluck awak.

    ReplyDelete
  7. Hii! Nisha datang dari GIA yang sama :D Just followed and I really love your blog! hihi
    http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html

    ReplyDelete
  8. Blogwalking ke sini
    http://diarialialiyana.blogspot.my/

    ReplyDelete
  9. assalamualaikum,

    singgah dari segmen yang sama

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-namecard-by-busyra.html

    ReplyDelete
  10. singgah bw sini..
    good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html

    ReplyDelete
  11. Hai. singgah blogwalking sini. goodluck

    https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/05/giveaway-free-name-card-by-busyratakiyudin.html

    ReplyDelete
  12. hi,saya datang dari GA yang sama :)
    Good luck :)

    ReplyDelete
  13. terima kasih kerana sudi join GA saya.. boleh lihat nama pemenang di sini >> http://www.busyratakiyudin.com/2017/05/tahniah-pada-pemenang-giveaway-free.html

    ReplyDelete
  14. Jalan-jalan dari Giveaway yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2017/05/giveaway-free-name-card-by.html

    ReplyDelete