30 October 2014

# Aidijuma

Aidijuma Lagi !!

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...


Beli lagi ! betul-betul memang dah jadi fanatik tudung AJ anak mama ni..pantang ada keluaran yang baru mesti beli...tak apa la benda yang dipakai untuk tutup aurat rasanya tak salah kalau nak dibeli pun...itupun kenalah ikut kemampuan diri juga ni....kali ni anak mama beli pun berdekatan rumah di UTM jer...lagi pun pesta konvo akan berlangsung dan ada banyak booth termasuklah booth AJ di tapak pesta konvo UTM ni..pada kawan-kawan yang duduk berdekatan Skudai ni bolehlah singgah ke tapak pesta konvo UTM ni yer..

p/s mood nak pergi juga...

5 comments:

  1. sesuailah dengan budak-budak design tudung tu. hehe

    http://www.adarain.com

    ReplyDelete
  2. akk dah belanja pic.sy masih menunggu.dorg x post lg.

    ReplyDelete
  3. Mieya pon baru-baru ni try jugak beli sehelai, tapi belum berkesempatan untuk mencubanya lagi.

    ReplyDelete
  4. ramai pulak cite pasal AJ ni

    ReplyDelete