Friday, August 22, 2014

Hari Ini Baju Sama Color...

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...


Hari ni keduanya pakai baju sama warnanya..hitam oren tu !...cantik juga bila budak berdua ni pakai baju yang sama color...sweet jer bila mata dapat memandang cucu-cucu grandma ni...bangun dari tidur tadi terus saja cari mainan kereta tu...bila dah dapat main memang leka dan seronok kedua-duanya...

p/s seronok bermain...

6 comments:

  1. salam jumaat mama, wah sehati sejiwa mereka yer...

    ReplyDelete
  2. Ehh... sayang-sayang ni tak berkabung ke?
    Siap berbaju oren lagi ye..
    Itulah Mas anak-anak yg tak ada dosa tak tahu apa jadi keliling mereka.
    Happy aje kan mereka ni.

    ReplyDelete
  3. Pakai baju sama kaler sekali pandang macam kembar ^^"

    ReplyDelete
  4. hehee kebetulan ye mama hehee :) comel dedua cucu mama :)

    ReplyDelete