Sunday, April 22, 2012

Follower Mama Yang Ke 1700

SALAM 1 MALAYSIA



Assalamualaikum kekawan...
Hari ni mama nak perkenalkan follower mama yang ke 1700...klik jer ke blog beliau terpandang mama headernya yang menarik hati mama... cute sesangat doddle tu dengan spec beso nyer...sori la supergirl nasib baik ada tinggalkan jejak kat shoutbox mama kalau tidak tak tahu mana mama nak cari link  SUPERGIRL...

Jom kekawan kita jadi follower MeeSuperGirl ini kita tambahkan frenz di blog beliau...mekacih ye sebab jadi follower mama yang ke 1700 ini...


p/s lepas ni kalau ada nak cari follower  "SUPERMAN" plak la...

16 comments:

  1. supergirl..menarik tu..nak pergi terjah lah..wahh..ramainya follower..:)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Mama

    Alhamdulillah
    Tahniah

    moga terus berjaya

    ReplyDelete
  3. hahaa.. pelik2 manusia ni.. apa2pun, tahniah mama.. skrang follower dah beribu dah.. haha.. teruskan usaha mama

    ReplyDelete
  4. assalam mama..amboi..makin femes la mama sekarang..tak terkejar sy

    ReplyDelete
  5. tahniah mama, dah 17000 follower.

    ReplyDelete
  6. wahhhhhhh. ramai dah follower mama. tahniah. ;)

    ReplyDelete
  7. hee..tahniah mama...makin bertambah follower blog mama ni kan..alhamdulillah..:D

    ReplyDelete
  8. wow...tahniah.moga semakin bertambah ye mama.all the best

    ReplyDelete
  9. Wow, tahniah Mama! 1700 kot... Banyak tu... Sekarang kan dah tambah lagi 3 orang (waktu saya tengah baca blog Mama ni 1703)

    ReplyDelete
  10. wah tahniah mama....dah 1700 tu :)

    ReplyDelete
  11. hi sweety mama :)

    I would like to invite you to participate in my 1st ever giveaway contest. Many thanks for your participation and kind support. I appreciate it very much. More details: http://reeneeraaid.blogspot.com/2012/04/aprilove-giveaway-contest.html

    ReplyDelete
  12. tahniah mama...makin ramai follower mama...

    ReplyDelete