Friday, February 01, 2013

"Intan Berlian Mega Giveaway 2013"

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...

 
Dalam BW tadi terpandanglah mama satu giveaway yang sememangnya ohsem macam tag line blogger RemyHazza...giveaway ini dianjurkan oleh blogger IntanBerlian dan sememangnya mama rasa memang wajib join giveaway beliau ini...

kenapa wajib join ! sebab pertamanya nak support giveaway IntanBerlian ni la yer dan sebab keduanya pula adalah hadiahnya yang sememang ohsem sekali... pada yang nak join bolehlah tekan sini boleh terus ke blog beliau dan yang nak tengok hadiahnya klik sini pula... tarikh tutup segmen pada 28 Februari 2013...okay kekawan selamat bersegmen yer... 

12 comments:

  1. Follow dari segmen nie

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/intanberlian-mega-giveaway-2013.html

    nah...dear jeling atas tu,,,hihi..
    sudi-sudi mai lah sini...

    ReplyDelete
  2. Follow dari segmen nie

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/02/intanberlian-mega-giveaway-2013.html

    nah...dear jeling atas tu,,,hihi..
    sudi-sudi mai lah sini...

    ReplyDelete
  3. Good luck. Saya pon akan join juga GA nih. Support kawan ☺☺

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum~~jom join GA gempak ni!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2013/01/pre-birthday-giveaway.html

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2012/12/kawaii-giveaway-by-mimie-isha.html

    ReplyDelete
  5. good luck mama :D

    semoga ada rezeki nanti:D

    ReplyDelete
  6. deno datang dari segman yg sama.. "intanberlian" :)

    ReplyDelete
  7. Hai.. dah join dah GA ni and already follow this blog :-)
    sudi-sudialah dtg ke blog and follow sekali kalau sudi :-)

    http://ezajaafar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Thanks join.. :-)

    Good luck tau..!!

    *esok datang blog saya untuk semak link entry peserta yer.. :-)

    ReplyDelete