14 June 2018

# product review # review The Empire Studio

THE EMPIRE STUDIO JOHOR BAHRU PAKEJ PHOTOSHOOT RAYA MURAH

ASSALAMUALAIKUM... 
The Empire Studio Johor Bahru Pakej Photoshoot Raya Murah | Bila bab ambil gambar memang semua orang suka dan seronokkan..bila dapat peluang macam ni memang grap jer tak cerita panjang...bukan senang nak dapat photoshoot kat studio ni...kena booking dan datang ke studio untuk ambil gambar...sayangnya photoshoot kali ini family mama memang tak cukup bilangan ahlinya..hubby, anak kedua dan ketiga tiada sebab bekerja jadi yang dapat hadir pada hari photoshoot tu mama, anak yang sulung dan juga cucunda grandma ni...seronok cucunda grandma dengar bila nak photoshoot gambar raya kat kedai...
Kalau ambil gambar kat studio ni memang confirm gambar akan jadi cantik sangat...tak payah nak edit semula kerana gambarnya memang cantik...tapi faham-faham jer la kalau bergambar kat studio ni,tak reti nak posing macam mana jadi tak payah risau sebab photographer profesional pasti akan dapat membantu apa yang perlu dilakukan..pada yang kaku dan kekok depan kamera pasti akan terus hilang rasa kaku dan kekok tu...bolehlah bergambar dengan jayanya...
Studio yang mama pergi dan buat photoshoot ini adalah di salah satu studio yang ada di Johor ni..The Empire Studio ini letaknya di Bandar Baru Uda Jay Bee...pada orang Johor yang berdekatan pasti dah tahu nama kedai ni dan pakej yang disediakan di sini memang cukup berbaloi sekali hanya RM130 saja kita mampu bergambar sekeluarga di sini...Empire Studio ni dibuka pada hari raya pertama hingga hari raya ke empat..Jomlah kawan-kawan tempah saja pakej yang telah disediakan ini dan kita boleh berphotoshoot mengikut tarikah yang telah ditetapkan...harga yang disediakan ini memang murah dan berbaloi-baloi sekali...
Meriah sekali kami sekeluarga berphotoshoot tempohari..macam-macam posing dan gaya mampu dilakukan...photographer memang profesional sekali sebab dengan tunjuk ajarnya kita mampu lakukan gaya yang lebih menarik sekali...posing sakanlah kami pada hari tu...
Posing cun dari 3 orang cucunda grandma ni...semua behave jer hari tu...buat jer apa yang photographer suruh...
Cantikkan gambar family anak mama ni..gambar yang diambil di sini memang cantik jadinya...jangan risau korang kalau bergambar di sini confirm memang puas hati...silalah tempah segera pakej photoshoot white studio di The Empire Studio ni...apa lagi korang jomlah tempah sekarang pakej bergambar yang disediakan ini..nak tahu lebih lanjut lihat detailnya dibawah ini...
Pakej yang disediakan di bawah ini dan korang boleh menempah sekarang 
013-700 8889

PAKEJ 1
-RM130
-20 minit shoot
-Burn DVD Soft Copy

PAKEJ 2
-RM 180
-20 Minit Shoot
-Burn DVD Soft Copy
-1 Frame 11R

PAKEJ 3
-RM230
-20 minit shoot
-Burn DVD Soft Copy
-1 Frame 12R

PAKEJ 4
-RM280
-20 minit shoot
-Burn DVD Soft Copy
-Canvas 20x30

ADD ON
-Mini album
-Album 11x8 + RM200
-Frame 11R + RM100
-Frame 12R + RM150
-Canvas 20x30 + RM300

Apa lagi korang cepat-cepat booking bila pilih hari korang nak shoot...Cepat setahun sekali jer kita dapat berkumpul beramai-ramai jadi eloklah kita abadikan gambar family untuk kenangan di masa hadapan nanti..

BERITA BAIK BUAT WARGA JOHOR

 Apa lagi jom korang kita abadikan gambar WHITE STUDIO di @theempirestudio
Studio dibuka pada hari raya pertama hingga raya keempat.
Tersedia dengan pakej yang menarik
Kalau berminat sila whatsapp no di bawah ini untuk keterangan lanjut

Alamat :
58-02, Jalan Padi Emas 1/4,
Bandar baru Uda,
81200,Johor Bahru
Johor.

Dibuka dari jam 8am-10pm
Whatsapp : 
http://www.wasap.my/+60137008889

Follow IG : @theempirestudio
FACEBOOK PAGES : /theempirestudio

#raya #raya2018 #studio #studiojohor #johor #johorbahru #syawal #syawal2018
#photoshootraya #jomraya #anugerahsyawal #ramadan #johorbahru
#jdt #johorbahru #johorean #johordarultakzim #perayaan #muslim #islam #johorstudio
#studioraya #JDTBlogger # TeamBloggerJohor #maszullblogspotmy

Akhir sekali terima kasih buat En.Anwar yang peramah orangnya dan juga owner The Empire Studio ni kerana memberi kami peluang bergambar White Studio Raya ni...

Terima Kasih The Empire Studio


9 comments:


  1. شركة المثالية للتنظيف تسعد بتقديم خدماتها لعملائها بالمنطقة الشرقية خدمات تنظيف خدمات مكافحة حشرات خدمات تسليك مجاري المياه للمطابخ والحمامات جميع الخدمات المنزلية تجدونها مع شركة المثالية للتنظيف بافضل جودة وارخص الاسعار بالاعتماد علي كافة الادوات الحديثة والعمالة الماهرة

    شركة المثالية للتنظيف
    شركة المثالية للتنظيف بالدمام
    شركة المثالية للتنظيف بالخبر

    ReplyDelete
  2. wahh meriahnya family akak berposing sakan untuk gambar hari raya :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekacih tapi masih ada yg tak dpt hadir pd hari photoshoot ni...

      Delete
  3. Assalamualaikum, selamat hari raya aidil fitri Mama ucapkan kepada sis maszul

    Mohon maaf atas segala salah silap sepanjang blogging.

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam mama hakim....selamat hari raya juga...sama-sama la kita bermaaf-maafan yer...

      Delete
  4. Assalamualaikum, Selamat hari raya aidil fitri. Ibu mohon maaf atas salah dan silap yang semestinya ada. Kerana kita manusia.

    Waktu raya nak tangkap gambar kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam ibu...selamat hari raya n maaf jika ada salah n silap semasa kita bercerita di alam maya ini yer...betul tu...

      Delete
  5. Selamat petang Mama ucapkan. Sis minat nak tukar tukar bloglist dengan Mama?

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat mlm mama...boleh jer apa salahnya...

      Delete