11 June 2018

# gaya hidup

PATAH SUDAH MATA HATI KU

ASSALAMUALAIKUM..
Patah Sudah Mata Hati Ku | Sabtu lepas adik beradik mama adakan majlis berbuka puasa dan majlis tahlil sekali...bila dah berjumpa memang meriahlah kami sekeluarga...bila dah berjumpa memang peluk cium abang dan adik,kakak adik bila sampai part mama kena cium dengan abang last-last cermin mata mama jadi begini...memang awesome dapat pelukan dari abang long, cermin mata patah pun tak kisah pun...tapi risau juga sebab tak bolehlah nak memandu di malam hari...nak kena juga buat yang baru ni..
Kesian cermin mata hatiku ini..dah tak.dapat diselamatkan kwna.juga ganti yang baru...Dah 2 hari tak pakai spec ni...kalau ada yang nampak mama dimana-mana tegur yer..memang tak nampak kalau berjalan tanpa cermin mata...
p/s dah nak raya kan...

6 comments:

  1. terpaksa beli cermin mata raya ni. hehe

    ReplyDelete
  2. alolo kesiannya.. dia nak minta spek raya la tu

    ReplyDelete
  3. Salam 26 ramadhan, Maznee singgah blog walking. Kena pakai yang fleksibel. Susah nak patah

    ReplyDelete
  4. Nak raya, cermin mata pun nak baru Maaa hehehe

    ReplyDelete
  5. aduhaiii nak raya dia patah ya ma..kita punya spec ni cermin dah kelabu sikit..tapi lepas raya la baru tukar..takut x sempat siap.. naya hehe

    ReplyDelete