30 May 2018

# cerita hubby

BAWA HUBBY KE KLINIK

ASSALAMUALAIKUM...
Bawa Hubby Ke Klinik | Hari ni bawa hubby ke klinik untuk check up sakit allegiknya...mula-mula sikit jer rasa gatal-gatalnya tapi kelamaan dah rasa tak tahan pulak...rasanya dah 2 kali hubby makan daging mesti dia akan kena allegik gatal-gatal macam ni...mungkin hubby dah tak boleh makan daging lagi ke...kenalah stop dulu makan daging kat rumah mama ni...Kalau ke klinik mesti part menunggu ni la yang peritnya...kalau ramai pesakit lagilah jenuh menunggu...nasib baik hubby dapat awal nombornya...sakit ni tak kira bulan puasa ke atau bulan biasa mesti ada jer yang sakit..sakit ni memang tak kira masa atau bulan puasa, pasti ada jer ramai yang sakitnya...

Dapat juga ubat untuk menghilangkan sakit allegik ni...mudah-mudahan selepas makan ubat masa berbuka nanti bolehlah berkurangan sakitnya...In sha Allah...

p/s sakit penghapus dosa-dosa kecil kita....

4 comments:

  1. Moga suami mama cepat sihat,
    Kalau anak sulung Lin memang tak makan daging Maa, bkn alergik, tapi dia memang tak makan..

    ReplyDelete
  2. oo uncle alergik la ye. moga cepat sembuh.
    JanjiKita

    ReplyDelete
  3. Mudah2an cepat sembuhnya.

    ReplyDelete