22 January 2018

# kawin n hantaran

DECHINTA BRIDAL | PERBINCANGAN KOS MAJLIS

ASSALAMUALAIKUM..
Awal tahun 2018 ni agak sibuk sedikit sebab banyak urusan untuk majlis anak mama nanti...kena buat serba sedikit mana yang patutnya...dulu semalam mama dan hubby ke butik bridal untuk survey harga untuk majlis tu nanti...

De Chinta Wedding Planner memang best...


Ayah pengantin sibuk berbincang dengan tuan punya De Chinta Wedding Planner En.Zul...sebenarnya majlis anak mama yang sulung dulu pun guna servis wedding planner dia juga...jadi dah kenal dan tahu bagaimana cara mereka bekerja...jadi memang puas hati sangat...


Pengantin tak datang sekali sebab ada kerja di luar kawasan jadi kami jer yang datang berbincang...sekali lagi datang kenalah bawa pengantinnya sekali...


Semasa kami sampai belum ada customer yang lain lagi tapi selepas tu ada juga pasangan yang datang untuk mencuba pakaian pengantin di sini...


Antara koleksi baju pengantin DeChinta Bridal ni...pilih saja baju pengantin yang mana disukai di sini...kalau nak pakai baju yang terbaru pun boleh request jer dari En.Zul ni...tapi faham-faham jer la cas tambahan perlu dikenakan kalau nak baju yang baru yer...


Katanya yang latest akan menyusul dan yang terbaru adalah yang kat badan patung tu...color silver dek no...anak mama ni masih tak tahu lagi color apa yang akan jadi temanya...


Akhirnya kata sepakat dah dibuat maka kami akan terus menggunakan servis dari DeChinta Bridal ini untuk kali yang ke duanya...

p/s persiapan awal untuk majlis anak...

2 comments: