06 October 2017

# contest # giveaway

SEGMEN BLOGLIST AKHIR TAHUN 2017 | HASRULHASSAN.COM

ASSALAMUALAIKUM...
Salam pagi Jumaat kawan-kawan...nak join segmen?ada segmen bloglist terakhir tahun 2017 dari blogger HH ni kalau nak join klik jer banner kat bawah ni yer...mana tahu dapat masuk bloglist blogger HH ni kan...

Biar Tahu Dengan Ilmu - HASRULHASSAN.COM

Sebenarnya kehadiran blog mama maszull.blogspot.my ni adalah hasil dari tangan anak mama...terpengaruh melihat anak-anak ada blog jadi teringin dihati nak juga ada blog macam mereka...maka tercipta blog ini atas nama Mama Maszull...gabungan nama dari mama dan hubby...

Mulanya saja nak suka-suka tulis apa yang terfikir kat kepala di dalam blog ini tapi lama kelamaan semakin teruja pula dengan semakin ramai follower yang singgah ke blog mama..walaupun tak menjanjikan apa-apa cerita yang menarik cerita family,cerita kehidupan mama seharian, itu yang membuat mama semakin seronok menulis di blog ini...lebih-lebih lagi bila dapat mengenali blogger-blogger femes yang lain..mama pun dapat mengenali blogger HH ini walaupun hanya di alam maya..dari blog HH jugalah mama dapat mengetahui sedikit demi sedikit tentang cara-cara ilmu berblogging,cara-cara nak edit blog dan macam-macam lagi yang ada di blog sifu blogger ini...semoga ilmu yang ada di blog sifu HH ini akan terus dimanafaatkan oleh semua blogger yang baru atau yang lama...

Seronok sebenarnya jadi seorang blogger ni walaupun tak femes dapat juga merasa kepuasan menulis di blog ini...sedikit sebanyak ada juga duit sampingan yang diperolehi dari blog ini walaupun tak sebanyak income blogger-blogger yang lain...memang dulu bercita-cita nak jadi penulis tapi tak kesampaian jadi,dapat menulis di blog ini pun dah cukup memberikan makna yang besar pada mama...bersyukur sesangat pada kwan-kawan yang tahu akan keujudan blog mama ni...terima kasih kawan-kawan alam maya...

Itulah sedikit sebanyak yang dapat mama terangkan tentang blog mama ni...pada yang nak join sekali jomlah mana tahu nama blog korang akan tertera di blog sifu HH nanti...semoga nama blog mama juga akan tersenarai dalam bloglist sifu HH ini nanti...In sha Allah..


4 comments:

  1. goodluck! mana ada tak femes, femes lah mama maszull hihi

    ReplyDelete
  2. Memang seronok apabila kita tulis blog, kita dapat sesuatu. Namun, elakkan terlalu berharap. Niat kita penting supaya blog terus hidup. Terima kasih Maszull sebab selalu support segmen blog saya.

    Saya dah masukkan ke dalam blog list. Terima kasih ye ...

    ReplyDelete