09 July 2017

# cerita family

RIDING GLOW PUTERI HABOUR | CERITA BALIK DULU

ASSALAMUALAIKUM....
Pernah dengar tapi tak pernah cuba pun nak datang tengok...semalam semasa menghala balik dari Program Jalinan Syawal di Hello Kitty sempat lagi menyinggah ke sini...setakat tengok dan ambil gambar cukuplah...tak sempat nak mencuba semalam tapi teringin juga tak apalah next time boleh datang lagi....


Ambil gambar ini dulu...datang sekali lagi boleh cuba membawanya pula...

Mama nak posing juga...tak dapat bawa kereta tu ambil gambar dulu la..


Posing juga anak dan ayah ni..ingatkan tak teringin nak ambil gambar...



Jom kita balik..dah penat ni..


2 comments: