HOME CONTACT ME PARENTING RECIPE REVIEW LABEL

Sponsor



Sunday, May 28, 2017

CERITA SEBELUM PUASA | STREET SMART PETRONAS

ASSALAMUALAIKUM..
Entri dah terperap lama ni...tak teringat nak postkan..bila nampak baru tahu entri masih dalam draf lagi...cerita dah lama tapi tak tahu nak cerita apa...apa yang ingat jer la...ni lah akibatnya kalau simpan entri dalam draf lama-lama...nak cerita pun dah tak tahu...semuanya dah lupa...


Pintu masuk ke Street Smart Petronas ni..


anak mama test bawa motosikal...


Budak kecik berdua tu semuanya dia nak cuba...


Atok pun nak cuba juga naik motosikal tu..



Teringin juga nak cuba ni...macam bawa kereta betul jer...nak test cara kita kawal kereta bila ada panggilan telefon berbunyi di tepi boleh kontrol ke tidak stereng tu...


semuanya nak dicuba..


sempat snap gambar bersama sekeluarga masa ke tempat parking....


p/s hari ke 2 berpuasa...

1 comment:

  1. amboiii atok bawa motor..granda bawak keta hehehe

    http://herneenazir.com/2017/05/28/pedang-star-wars-katanya/

    ReplyDelete