HOME CONTACT ME PARENTING RECIPE REVIEW LABEL

Sponsor



Wednesday, April 26, 2017

MAKAN SIMPLE HARI LAHIR ALONG

ASSALAMUALAIKUM..
Semalam hari lahir anak mama yang sulung...kami sekeluarga makan-makan simple jer kat rumah...besday girl masak fettuccine bolognese semalam, mama pula belikan satay daging dan anak kedua mama belikan kek secret recipe jer...makan-makanlah kami sekeluarga semalam walaupun simple tapi menyeronokkan...
kek dari secret recipe..
air tangan besday girl fettuccine bolognese..
satay daging...

p/s ingatan itu yang penting...

10 comments:

  1. tak kisahlah simple kan mama,janji ada family sekeliling
    ~ Kisahsidairy~

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu eda...ada family bersama dah cukup menyeronokkn...

      Delete
    2. betul tu eda...ada family bersama dah cukup menyeronokkn...

      Delete
    3. betul tu eda...simple pun dah cukup seronoknya...

      Delete
  2. selamat hari jadi untuk anak mama :) semoga panjang umur, murah rezeki dan sentiasa dalam lindungan Allah. Aamiin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. aamiin in sha Allah mekacih nurfaezah...

      Delete
  3. Happy belated birthday buat Along, semoga menjadi anak yang selalu menggembirakan keluarga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekacih mrs A...aamiin in sha Allah...

      Delete