HOME CONTACT ME PARENTING RECIPE REVIEW LABEL

Sponsor



Thursday, April 6, 2017

LIP BALM BY MAMA MADE BEST

ASSALAMUALAIKUM....

Haii korang !! macam mana nampak tak lip balm ni..hari ni mama nak reviewkan MIND YOUR LIPS ! LIP BALM dari MamaMade ni tau...comel jer lip balm ni...mula-mula mama guna lip balm ni rasa macam kesat jer...tapi bila dah gunakan hari-hari selama seminggu rasa macam best pulak...bibir mama yang kering terus jadi lembap jer...


Kandungan bahan-bahan yang digunakan dalam lip balm ni pun dari bahan-bahan semulajadi dan selamat...antara bahan-bahan yang digunakan dalam 
MIND YOUR LIPS ! LIP BALM ini adalah :

-VIRGIN COCOUNT OIL
-CASTOR OIL
-SHEA BUTTER
-BEESWAX
-VITA E OIL
-ESSENTIAL BLEND


Harganya pun amat berpatutan hanya RM9 dengan berat 5gram saja..korang yang ingin mencuba dan berminat dengan produk MAMAMADE yang ada ini bolehlah menghubungi

PUAN NABILAH : 013-2008017
INSTAGRAM : @bymamamade

2 comments: