review Lip Balm Mama Made

LIP BALM BY MAMA MADE BEST

Thursday, April 06, 2017 Mas Zull 2 Comments

ASSALAMUALAIKUM....

Haii korang !! macam mana nampak tak lip balm ni..hari ni mama nak reviewkan MIND YOUR LIPS ! LIP BALM dari MamaMade ni tau...comel jer lip balm ni...mula-mula mama guna lip balm ni rasa macam kesat jer...tapi bila dah gunakan hari-hari selama seminggu rasa macam best pulak...bibir mama yang kering terus jadi lembap jer...


Kandungan bahan-bahan yang digunakan dalam lip balm ni pun dari bahan-bahan semulajadi dan selamat...antara bahan-bahan yang digunakan dalam 
MIND YOUR LIPS ! LIP BALM ini adalah :

-VIRGIN COCOUNT OIL
-CASTOR OIL
-SHEA BUTTER
-BEESWAX
-VITA E OIL
-ESSENTIAL BLEND


Harganya pun amat berpatutan hanya RM9 dengan berat 5gram saja..korang yang ingin mencuba dan berminat dengan produk MAMAMADE yang ada ini bolehlah menghubungi

PUAN NABILAH : 013-2008017
INSTAGRAM : @bymamamade

2 comments: