25 April 2017

# review index livingmall

INDEX LIVINGMALL ALA ALA IKEA

ASSALAMUALAIKUM..
Sempena cuti semalam mama dan family jenjalan ke Aeon Tebrau...lepas asar kami bertolak keluar membawa si kecik 2 orang itu berjimba sekejap...sampai di Aeon Tebrau kami ke Index livingmal ini...kedai ala-ala IKEA tu...nak juga lihat apa yang ada di sini...jom kita round-round di dalamnya..


Pintu masuknya...ada yang dah posing terlebih dahulu...


Seronok juga dapat masuk dan lihat barangan yang ada di sini...window shopping jer ni...



Mangkuk putih ni 4 biji berharga RM20.90..


Nampak juga ada barangan yang dijual dengan harga yang murah...


Jug air ini hanya RM9.90 saja...


Cantik juga deko untuk bilik ni...


Banyak juga perabot rumah yang ada dijual di sini..pilih saja yang mana berkenan tulis kod barang kat kertas order...macam cara kat IKEA juga...


Bunga dalam bekas kecik tu pun harganya dah RM19.90...


Semuanya ada dari pinggan mangkuk,peralatan dapur,almari dan macam-macam lagi...


Barangan perhiasan rumah...


Display ruang tamu dan bilik...memang sama cara macam di IKEA juga...



Barangan deko di rumah...





sempat Damia test duduk atas buaian besi tu..best juga tapi bila tengok harganya fuyoo nak cecah ke ribu ringgit terkejut juga la...nape mahal no harganya...besi baik kot..


Atok Darwisy dan Damia pun test duduk atas buaian tu..seronok jugalah dapat jenjalan cuci-cuci mata sekejap...walaupun window shopping jer tapi seronok dapat merehatkan minda sekejap...


p/s IKEA akan jadi saingan la bila buka nanti...


No comments:

Post a Comment