HOME CONTACT ME PARENTING RECIPE REVIEW LABEL

Sponsor



Thursday, April 6, 2017

HUBBY BUAT SPEC BARU

ASSALAMUALAIKUM....
Balik dari klinik terus ke kedai spec di Giant UMall...spec hubby patah pula bingkainya...nak guna dah tak boleh terpaksa juga tukar bingkai baru menggunakan cermin yang lama tu...


Kedai Cermin Mata Optical Forever ini memang murah harganya.. kalau nak dibandingkan dengan kedai-kedai yang lain...Ada pakej untuk bingkai dan cermin..serendah RM 90 hingga ke yang mahal tak tahu pulak harganya...


Banyak pilihan spec yang ada di sini...ikut kesesuaian bajet kita sendiri untuk memilih samada nak yang mahal atau pun yang murah...


Hubby sibuk memilih bingkai yang elok dan boleh sama dengan cermin lama tu...dengan bantuan staff di sini akhirnya dapat juga bingkai yang sesuai...hubby pilih bingkai spec jenis yang murah jer...bajet tak banyak kali ni..janji boleh pakai dan bingkainya elok...


Sekejap jee proses pemasangan cermin ke bingkai yang baru ini..hanya mengambil masa setengah jam spec dah pun siap..hubby dah boleh pakai terus spec tu semula...

p/s bila pula mama nak tukar spec juga ni....

2 comments: