26 March 2017

# REVIEW UMRAH FELDA TRAVEL

MATTA FAIR | FELDA TRAVEL UMRAH HAJI

ASSALAMUALAIKUM...
Semalam dapat juga pergi Ke MATTA FAIR..walaupun hujan lebat dengan ribut sekali...mama redah juga...sebenarnya tak pernah pergi walau sekali pun...tu sebab bila ada peluang macam ni nak juga pergi ke sana semalam..saja nak tahu apa yang menariknya di pameran ini...memang best dapat datang ke Matta Fair ni...bagi yang nak pergi honeymoon atau suka melancung memang elok datang ke pameran Matta Fair ni...pilih saja agensinya, tempat pilihan untuk melancung semuanya ada di sini...harganya pun lebih murah dari yang biasa..


Semalam mama ke booth FELDA TRAVEL ni...seronok juga dapat penerangan yang berguna dari pegawai yang ada di sana...penerangan tentang pakej Haji dan Umrah yang Felda Travel sediakan...sekarang ni ada promosi harga untuk umrah lagilah menariknya...

Pada kawan-kawan yang ingin tahu pakej Umrah dan Haji dari Felda Travel ini boleh 


Hubby dan mama sedang seronok mendengar penerangan dari En.Azahari Roslan (IT & Marketing Executive) dari Felda Travel ini...memang kami ada niat nak pergi menunaikan umrah ni...jadi ambil kesempatan ini tanya apa yang perlunya...doakan semoga niat mama nak ke tanah suci ni tercapai juga nanti...


Sempat snap beberapa gambar staff yang ada di sini semalam...



Sempat juga bergambar bersama staff perempuan yang ada di sini semalam...


Berbual lagi sebelum mama beredar pulang...




 settel kerja mama di sini terus balik sebab nak tukar plat kete baru..
 nak tahu ceritanya tekan sini...

p/s best juga ke Matta Fair ni...

3 comments:

  1. wahhhh... mama dah gi sana...

    - Mia Liana

    ReplyDelete
  2. yer mia semlm mama dah pi k e sana...:)
    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  3. seronoknya nak pi umrah mama, kita pun rasa nak pi lagi sekali je ni... sangat sangat besttt

    ReplyDelete