JIRAN TETANGGA

Monday, March 20, 2017

LAZADA BIRTHDAY BLOGGER CONTEST

ASSALAMUALAIKUM...
Haiii semuanya...dah join contest untuk blogger dari lazada ini tak..?mama pun nak juga mencuba nasib dalam contest ini...mana tahu ada rezeki mama nanti..jom-jom kita ke LAZADA MALAYSIA dan join sekali contest ini...banyak hadiah yang menarik menanti para pemenang yang berjaya...


Sekarang ini Lazada sedang menyambut ulangtahunnya yang ke 5 pada bulan March ini...ada diskaun hebat sehingga 90% menanti...

Kalau sebut LAZADA ni semua orang tahukan...satu cara kita nak bershopping secara online dan memang banyak jenis barangan yang disediakan ada dijual di Lazada..pilih saja mana yang rasa berkenan di hati...

WHAT DO YOU LOVE ABOUT LAZADA MALAYSIA? 
Apa yang menariknya tentang LAZADA ni...
-klik jer barangan yang kita inginkan pasti ada
-harganya pun okay dan ada diskaun
-lebih murah dari yang ada di pasaran
-servisnya yang sangat memuaskan
-penghantarannya pun lebih cepat
-ada barangan yang penghantarannya secara percuma saja
-bershopping di Lazada sangat mudah dan pantas
-Kalau ada kesilapan barang masa penukarannya pun perlu dipercepatkan


TOP THREE PRODUCT PICKS FROM LAZADA MALAYSIA
Rasanya semua barang jadi perhatian tapi mama bagi 3 barang yang rasanya memang nak dibeli...Antara 3 barang yang mama suka dan ada disapati di Lazada adalah

1-Dual Cyclone Handheld Vacuum Cleaner

Memang nak sangat cari vacuum cleaner yang mudah dan ringan disebabkan mama ni kerap sangat memvakum jadi yang kecil dan ringan yang jadi perhatian...sebenarnya yang besar ada di rumah ni tapi susah sangat hendak mengangkatnya...jadi memandangkan usia dah meningkat ni kenalah cari vakum yang simple,mudah dan ringan jer untuk kegunaan mama di rumah...
Harga vacuum cleaner ini hanya RM160.00 sahaja setelah tolak diskaunnya sebanyak 68%..



2-PRESSURE COOKER ELECTRIC
Kalau ada pressure cooker elektrik ni memang kerja memasak jadi lebih mudah lagi...macam-macam kegunaannya...kalau nak merebus tulang,daging menggunakan preeure cooker ini kerja merebus akan menjadi lebih senang dan mudah...cuma beberapa minit rebusan akan segera lembut...harganya RM 319.00 setelah di diskaun sebanyak 40%..


3-DECKER HAMMER DRILL
Ini pun jadi salah satu keperluan juga sebab mama sering menyuruh hubby menebukkan lubang di dinding..jadi kalau ada drill ini perkara menebuk lubang didinding menjadi lebih senang..tanpa paku lagi..keperluan ini lebihnya memang untuk hubby sebenarnya..mama just minta tolong hubby melakukannya...drill yang ada di rumah pun dah lama rosaknya...harga dril ini adalah RM119.00 setelah ditolak diskaun sebanyak 40%..

HOW DO YOU THINK LAZADA MALAYSIA CAN IMPROVE?
1-Lazada haruslah memastikan setiap seller yang ada menyediakan produk mereka yang baik,original dan berkualiti...ini semua adalah untuk memastikan kepuasan dari pihak pelanggan yang membeli...
2-Semoga sistem penghantaran yang disediakan akan lebih mencapai kebaikkannya lagi dan barangan yang diorder akan sampai ke pelanggan dengan lebih cepat..
3-Jika ada kesilapan dari seller harap masalah itu akan terus dilakukan dengan segera tak perlu menunggu selama beberapa hari...
4-Membuat sales diskaun yang lebih lagi pada barangan yang hendak dijual kepada pelanggan..

WHAT IS YOUR BIRTHDAY WISH FOR LAZADA MALAYSIA
HAPPY BIRTHDAY TO LAZADA
Semoga terus berjaya,dan akan terus memberikan perkhidmatan yang bermutu pada semua pelanggan Lazada..Good luck Lazada


Pada kawan-kawan jangan lupa LAZADA 5TH ANNIVERSARY SALES akan bermula pada 21-23March 2017 yer...boleh klik ke LAZADA untuk shopping yer...


12 comments:

GRANDMA ON PAPER

GRANDMA ON PAPER