HOME CONTACT ME PARENTING RECIPE REVIEW LABEL

Sponsor



Tuesday, March 28, 2017

FLORENTINE CRUNCHY SEDAP

ASSALAMUALAIKUM...
Haiii kawan-kawan...tak lama lagi kita akan bertemu bulan Ramadhan..sekejap jer kan..puasa dah ganti tak.? kalau dah ganti alhamdullilah tapi kalau belum cepat-cepatlah ganti yer...hari ni nak promote sikit kuih raya kat sini...kalau tak raya hari biasa pun boleh makan...kalau nak order bolehlah singgah ke facebook Aimie's Homemade dan instagram aimie's_homemade... kalau nak order kek, coklat moist kek, palova, cream puff pun ada...jom kita tengok yer..


Pada yang teringin nak order bolehlah contact no yang ada kat gambar tu yer...
boleh juga pm kat facebook ownernya...

FACEBOOK : AIMIE'S HOMEMADE
INSTAGRAM : aimie's_homemade
NO. HP : 019-7019384 / 018-7691206
EMAIL : nurulnia0001@gmail.com


2 comments: