HOME CONTACT ME PARENTING RECIPE REVIEW LABEL

Sponsor



Monday, February 27, 2017

MENGEMAS TOOL BOX HUBBY

ASSALAMUALAIKUM...
Geleng kepala mama ni bila tengok tool box hubby ni...macam-macam ada tapi bersepah-sepah barang di dalamnya...bila nak guna sesuatu barang terpaksalah bongkar kesemuanya...susah sangat nak mencarinya...biasalah orang lelaki ni ! main ikut suka jer letak barang dia orang...bila nak guna susah sangat nak jumpanya....


Ikut suka jer la letak barang kat dalam tool box ni...macam-macam ada..


bila nak guna semuanya kena dikeluarkan sebab senang nak cari barang yang perlu saja...


kalau tak tolong susunkan memang ikut suka hati jer nak letak dalam tool box ni...


terpaksa asingkan barang-barang kecil ni dulu...letak dalam satu bekas...sayangnya bila dah kemas terlupa nak snap gambar selepas siap mengemasnya...kira okay la janji tersusun elok sedikit dari yang mula-mula tadi...

p/s kena campur tangan sedikit peralatan orang lelaki ni...

2 comments:

  1. adoi bab mengemas tu memang agak mencabar

    ReplyDelete
  2. sib baik tool box mr.asben aida tersusun, mama.
    hingga takut nak usik.
    nanti dia marah :) ha ha ha

    ReplyDelete