HOME CONTACT ME PARENTING RECIPE REVIEW LABEL

Sponsor



Thursday, February 16, 2017

KEK BESDAY ADIK DARI ALONG

ASSALAMUALAIKUM....
Semalam adalah hari lahir anak mama yang kedua...dah semakin berusia rupa-rupanya anak mama ni...masih bujang dan single lagi...bila tanya pasal jodoh senang jer jawabnya.."belum sampai serunya"....tak apalah adik belum sampai seru jodoh dari Allah agaknya..mungkin ada hikmahnya yang Allah nak bagi kat adik tu...in sha Allah mak doakan agar adik akan bertemu jodoh yang sesuai nanti...aamiin...

Tiada hadiah yang berharga yang dapat kami sediakan untuk adik semalam hanya ada kek hasil air tangan along dan sedikit daging goreng makan dengan salad kegemaran adik dan juga spaghetti carbonara...


Kek Hello Kitty hasil air tangan along untuk besday adiknya semalam...


Walaupun tak secantik mana tapi tanda keikhlasan itulah yang amat pentingnya...seronok adik bila along keluarkan kek ni semalam...peminat Hello Kitty la katakan...apa-apa pun asal ada Hello Kitty mesti seronok jer..


Spaghetti Carbonara hasil air tangan along juga..daging goreng makan dengan salad dan cicah air asam adalah makanan kegemaran adik...

"..hanya dengan makanan boleh membuat seseorang itu terasa disayangi dan dikasihi walaupun tanpa hadiah yang berharga...ikatan kekeluargaan paling utama dalam hidup walaupun tanpa harta yang berjuta..."

p/s hepi bersama-sama...



3 comments:

  1. Betullah sebab kadang hadiah ni dah tak tahu nak bagi apa
    Tapi kalau makanan ni semua boleh menikmati sama.

    Oh adik pun suka hello kitty ye:)

    ReplyDelete
  2. sedapnya tengok daging goreng tu hehehe

    ReplyDelete
  3. Bahagia rasanya melihat anak-anak akrab hubungan sesama mereka... :)

    ReplyDelete