JIRAN TETANGGA

Tuesday, February 14, 2017

DIY BILIK ANAK TAMPAL WALL PAPER

ASSALAMUALAIKUM...
Cuti hujung minggu hari tu tolong anak pasangkan wall paper bilik dia..kononnya anak mama yang nak pasang sendiri tapi disebabkan tangga yang ada rendah ! jadi tak dapatlah dia nak memasang sendiri wall paper tu sampai ke atas...mama la yang terpaksa mengambil alih tugas memasangnya disebabkan ketinggian mama mencukupi untuk sampai ke atas...
Mulanya nak tampal kesemua dinding biliknya tapi memandangkan tak cukup pulak wall paper tu jadi terpaksalah pasang separuh saja...okay juga la...x la nampak gelap sangat bilik tu....



sebelum proses penampalan wall paper dimulakan...


Setelah siap proses pemasangan wall paper di bilik anak mama ni..jenuh juga nak menyiapkan walaupun hanya menampal separuh saja wall paper tu...anak mama yang buat pemilihan wall paper tu..nak cari wall paper color pink tapi tak jumpa jadi beli jer la mana yang berkenan tu jer..

5 comments:

  1. rajin mama..kalau kita kat rumah ni wallpaper tunggu en.somi jek pasangkan..hahaha

    ReplyDelete
  2. Klasik.
    Aida minat corak elegan gitu mama.
    Tapi tu.
    Kalau time aida gi kat kaison, warna elegan gini selalu xde.

    ReplyDelete
  3. Nampaklah perbezaan utk rasa bagaikan bilik baru:)
    Cantik.

    ReplyDelete

GRANDMA ON PAPER

GRANDMA ON PAPER