JIRAN TETANGGA

Thursday, October 6, 2016

The Windmill Station Melaka Lunch Here

ASSALAMUALAIKUM...
Entri tertunda la nama ni...dah penuh entri dalam box draff mama ni...bila buka saja dah siap semuanya tapi tak dipostkan lagi...jadi mama postkan hari ini dan namakannya dengan entri tertunda la ni yer...

Makan tengahari kami di restoren "The Windmill Station Melaka"...tak sempat nak snap gambar kami semua makan di sini sebab di kecik Damia dah mula buat hal...mungkin kepanasan dan mata Damia pun dah mula nak tidur...itu yang tak selesa agaknya...dapat snap gambar makanan yang ini pun dah kira okay juga...nak order pun dalam kelam kabut jadi order jer la apa yang rasa okay...jadi layan gambar jer la yer sebab nak bagi tahu nama menu pun tak tahu......








p/s lapar pula perut ni bila tengok gambo makanan ni..

2 comments:

  1. Masih dpt tangkap gambar ok lagilah tu
    Damia mengantuk dan penat tu yg tak selesa..

    ReplyDelete

DUIT TABUNG