JIRAN TETANGGA

Monday, September 26, 2016

Rezeki Dari Iklan Nuffnang Tetap Ada

ASSALAMUALAIKUM...

Walaupun sekarang ni jarang betul nak update blog tapi income tetap masyuk..sikit-sikit lama-lama jadi bukit kan...sikap malas tu yang sebenarnya membuat blog jadi berserabut..mama nak kena pulihkan semangat berblogging semula nampaknya ni...
Yer la walaupun kurang tapi masih ada juga income dari blog ini...iklan nuffnang tetap ada...ada juga rezeki dari nuffnang...thanks juga kat teman alam maya yang rajin menyinggah ke sini...bagi lagi iklan yer nuffnang..!!


Mekacih Mr.Nuffnang

5 comments:

  1. Wahhh...tahniah sis. Keep blogging yea (^^,)

    Regards,
    SNM_Yana Afi Mohamed

    ReplyDelete
  2. Samalsh kita... tak berapa deras new entri, tapi masih ada rezeki dengan Nuffnang. Btw, tahniah...

    ReplyDelete
  3. tahniah kak. moga rezeki bertambah

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah rezeki kan.. Mana tau dengan kehadiran CPUV ni akan buatkan bertambah semangat :)

    ReplyDelete
  5. bestnye.. kite baru nk aktifkan balik blog. huhu!

    ReplyDelete

DUIT TABUNG