JIRAN TETANGGA

Monday, September 26, 2016

Legoland ! Datang Makan Pula

ASSALAMUALAIKUM...

Lepas party halloween Jumaat lepas mama dan family datang lagi ke legoland sebab sayangkan baucer yang diperolehi semalam masih ada lagi..alang-alang ada lagi apa lagi jom la perhabiskan kesemuanya...baucer makan tu masih berbaki dalam rm75...order apa yang sepatutnya yer...dapat juga seorang satu set roti tuna ni...nampak macam kecik bila dah sampai depan mata jenuh juga nak perhabiskan kesemuanya...


Tapi hari tu mama memang sengaja berlapar sebab nak perhabiskan baucer tu..jadi walaupun besar dapat juga mama habiskan kesemuanya...rasa kenyangnya hingga ke malam...licin isi kat dalam pinggan tu...

p/s sesekali dapat makan free apa lagi kn...




4 comments:

  1. aaa.. kalau tau bagi voucher kita tu kat mama

    ReplyDelete
  2. Memang haruslah habiskan baucer yang dapat tu kan?! Hehehe sedap tu, sampai licin pinggan... heheh

    ReplyDelete
  3. alamak, pagi2 nmpk burger mengancam betul

    ReplyDelete
  4. Okla berbaloi.. clear pinggan..hehehe

    ReplyDelete

DUIT TABUNG