JIRAN TETANGGA

Thursday, September 1, 2016

Hari Keluarga Dyson 2016

ASSALAMUALAIKUM...
Hari keluarga tempat menantu mama bekerja...dapat juga seronok bersama-sama..release tension hujung minggu...cerita dah seminggu berlalu...baru nak post entrinya..semakin tak sempat dan busy...harap-harao ada juga kawan-kawan yang sudi datang menyinggah ke sini...


Darwisy posing jer la tapi susah sangat nak pandang kamera...


hepi family...enjoy bersama-sama..aduhai mood nak menaip kurang sikit hari ni...tapi tetap teruskan juga...mulut ni dah asyik menguap-nguap jer...


posing tetap posing...ada booth untuk bergambar di sediakan...masing-masing dengan prop yg tersendiri...


Football match Dyson Malaysia Vs Dyson Singapore...Dyson menang dengan 4-0..


pertunjukkan di dalam dewan...masuk sini duduk, tengok jer entah apa yang mereka sedang lakukan pun tak tahu..letih rasanya n dah rasa malas dan mengantuk...sebelum waktu Asar kami sekeluarga mula bergerak pulang...malas nak tunggu aktiviti lain...

p/s semakin malas nak menaip...

3 comments:

  1. waa beznye tu ada hari keluarga dpt beriadah sekali tu...

    btw jemput join segmen terbaru sy yer. :)

    ReplyDelete
  2. Kadang yg malas tu bila sesak kan Mas
    Tapi tak pergi macam tak supporting pulak
    Jadi dah hadirkan diri oklah..

    ReplyDelete
  3. Best g b'cuti ni dpt release tension, family day cikna bln 10 ni xsabar plak rasanya... oh ye nk tanya, game tu pasukan mne yg menang "MAS/S'PORE"

    ReplyDelete

DUIT TABUNG