JIRAN TETANGGA

Saturday, August 6, 2016

Makan Malam Istimewa Dari Anak-Anak

ASSALAMUALAIKUM...

(1 Ogos 1986 -1 Ogos 2016)
Rasanya macam baru lagi terdengar hubby melafazkann akad nikahnya di hadapan tok kadi...rupa-rupanya sudah 30tahun kami hidup bersama..semoga Allah akan sentiasa memberkati dan melindungi hubungan kami ini hingga hujung nyawa dan ke jannah...dan sempena ulangtahun yang ke 30 tahun ini anak-anak memberikan kejutan pada kami untuk makan malam berdua di Hotel Legoland...


Alhamdullilah...mekacih buat anak-anak mama kerana berpakat memberikan kejutan makan malam ini...teruja juga kami dapat makan malam berdua-duaan begini...


Makan malam yang special buat kami berdua malam tu...yer la sesekali dapat layan makanan western...kalau saja-saja memang tak la nak duduk makan di hotel taraf bintang-bintang ni...hubby pun sebenarnya memang dilarang makan makanan laut kerana hubby ada sakit goutnya...tapi disebabkan makan malam special ni hubby bedal jer makanan berasaskan laut yang disediakan...alhamdullilah la nasib baik tak ada masalah selepas tu...


Bergambar untuk kenangan 30tahun akan datang itu pun jika Allah masih lagi memberikan peluang untuk menikmati saat indah begini lagi...Allahuallam...


Hubby sedang menikmati sup seafood..


Salad berasakan seafood juga....Nama Italian nya tak reti nak menyebut...menu yang nak di makan pun kami tanya pendapat pelayan hotel tu...jadi order ikut menu yang dikatakan sedap..Alhamdullilah semua menu memang sedap pun.


Menu berasaskan kambing pula...rasanya lamb grilled kot...ni untuk menu hubby...


Menu makan malam untuk mama...


 Dessert pencuci untuk mama...nama menu pun tak tahu...just makan jer tapi ada ais krim, ada rasa  pisang,strawberi...sedap sungguh rasanya...


pencuci mulut untuk hubby...puding 


Ada kek untuk anniversary kami juga malam tu...dapat rasa sedikit jer malam tu sebab masing-masing dah kekenyangan...rasa sayang pula sebab tak habiskan kek tu..mekacih buat staff hotel yang sudi melayan kami dan menyediakan makanan yang sedap juga buat kami berdua...

5 comments:

  1. sweet nya anak2 kak mas, alhamdulillah dan selamat ulang tahun perkahwinan.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah... ingatan anak-anak buat mama dan papanya
    Semoga terus mendapat limpahan kasih syg yg berpanjangan.

    ReplyDelete
  3. wah romantik gitu hehe.. happy anniversary mama.

    ReplyDelete
  4. indah nya kenangan ni, mama :)
    tahniah...

    ReplyDelete

DUIT TABUNG