JIRAN TETANGGA

Wednesday, May 18, 2016

Restoren Remaja Classic Kita Datang Makan Malam

ASSALAMULAIKUM...
Kali ini kita jenjalan cari makan di Restoren Remaja yang terletak di Bandar Baru Uda...sesekali rasa makanan di sini pula..kami order untuk hidangan sekeluarga...lebih senang makan berhidang sekali gus...kalau nak order berasingan pun boleh juga...

satu lagi perlu diingatkan kawasan parking kereta agak bahaya sedikit kerana selalu berlaku kejadian mencuri barangan berharga di dalam kereta...selalu kereta yang ada barangan yang ditinggalkan di dalam kereta akan dipecahkan untuk dicuri...bila parking tu biarlah tiada barang berharga yang ditinggalkan di dalam kereta yer...


Cantik juga layout yang dibuat didalam dan di luar restoren ini...


layout di sebelah dalam restoren ini...


 minuman dah sampai dan masing-masing sedang menunggu hidangan yang lain...


ikan kerapu masak stim nyonya...


tom yam seafood...


sotong goreng butter...


udang goreng butter juga..


Kailan Ikan Masin


akhirnya licin pinggan semuanya...tinggal daun salad yang diusik jer..kalau dah licin pinggan tu bermakna sedap la tu kan...makanan di sini kira okay juga..kalau nak bagi bintang mama akan bagi 4 bintang la yer... 
jadi pada kawan-kawan yang ingin mencuba bolehlah ke 

Restoren Remaja 
No 45 & 47,Jalan Padi Ria 13,
Bandar Baru Uda,
81200 Johor Bahru
Tel: 07-2368668


3 comments:

  1. bila la aida nak jejaki jb lagi :)
    i love jb... makan2 best.

    ReplyDelete
  2. Teringat dulu tinggal di Bandar Baru Uda. Maju betul sekarang.

    -wina1979-

    ReplyDelete

DUIT TABUNG