JIRAN TETANGGA

Friday, May 13, 2016

Lazada Ada Promosi Pra-Ramadhan

ASSALAMUALAIKUM...
Kalau bab-bab shopping ni memang seronokkan...lebih-lebih lagi kalau shopping online ni...bila ada jer barang yang murah memang cepat tangan ni bergerak...tekan dan scroll tengok mana yang murah terus beli...memang cepat dan mudah sekarang ni...semuanya dihujung jari...

Semalam mama pun telah terbeli juga barang di laman web Lazada..boleh percaya ke mama dah terbeli...sebenarnya memang hendak beli pun..tu la asal ada yang murah jer kat lazada ni mesti nak beli juga...ikut nafsu betul mama ni kan...tak adalah nak membeli ikut nafsu gila...beli setakat mana yang berkenan jer...memandangkan ada promosi beli juga satu dua barang...terapi dan reward untuk diri sendiri jer ni...


inilah benda yang mama terbeli semalam kat lazada..wall rack warna putih ni...semalam order hari ni dah sampai...memang cepat dan pantas sekali penghantarannya..dah sampai terus jer mama pasangkan..bila dah siap pasang kena tunggu pula nak lekat kat dinding...tunggu jer la pakar drillnya nanti...nak suruh tebuk lubang kat dindingnya...nak buat sendiri boleh tapi berhabuklah satu rumah nanti..tunggu hubby tebuk..mama boleh sedut habuknya guna vakum...dua orang punya kerja lebih senang dan taklah berhabuk sangat...

Pada kawan-kawan yang suka bershopping di lazada bolehlah ke laman web lazada www.lazada.com.my ...ada promosi barangan pra-ramadhan sekarang ini...jom kawan-kawan kita bershopping online...


2 comments:

  1. eh..macam yang kita nak ni mama..berapa harga..nak cekidot jugak la kat lazada

    ReplyDelete
  2. aida da terjebak ni mama :)
    masih on lagi web lazada tu kat desktop ni hah...
    and masih sedang tunggu brg sampai tau.

    ReplyDelete

DUIT TABUNG