JIRAN TETANGGA

Saturday, April 9, 2016

Siap Juga IC Baru

ASSALAMUALAIKUM...

Akhirnya siap juga...selama 2 jam dok menunggu di Pejabat Jabatan Pendaftaran Negara ini akhirnya siap juga ic baru mama ini...kebas juga duduk lama-lama ni...terpaksa juga menunggu di sini...nak berjalan-jalan dalam kompleks ini masih awal lagi jadi duduk jer la..
melayan Darwisy dan Damia sambil tengok tab cerita kartunnya...

Di sebabkan wifi laju jer kat JPN ini Darwisy dah pandai online sendiri...habis gambar-gambar yang ada tabnya dia postkan di timeline facebooknya..bijak sungguh budak Darwisy ni sekarang...semuanya habis diterokai sendiri...risau juga kalau die tertekan laman web yang salah...tapi tak apa lepas ni mama Darwisy memang nak lock tab Darwisy...laman web yang lain memang Darwisy tak akan boleh buka lagi...

p/s budak skg mmg dah terlebih bijak...

4 comments:

  1. amboi comeinya gambar ic mama:)

    ReplyDelete
  2. aida pun few months ago buat ic baru.
    sebab nak gambo baru i hi hi...

    aida kat bkt katil, mama.
    lama da sejak abis belaja dulu 2002.

    ReplyDelete
  3. ic baru maka semangat mesti baru juga..

    nasib baik ada cuma 2 jam tetapi kalau sehari suntuk lagi naya dibuatnya

    ReplyDelete
  4. Ohh... baru buat kisahnya
    Kakak dah dua tahun buat rasanya..

    ReplyDelete

DUIT TABUNG