JIRAN TETANGGA

Thursday, April 7, 2016

Kumpul Po & Geng Tesco Store

ASSALAMUALAIKUM...
Suka sangat kumpul bendalah macam ni...kalau dah suka mesti nak jugakan...sebab comel tengok kungfu panda nilah nak juga kumpulkan jadi koleksi...kalau nak jom berbelanja di Tesco Storini.....bila berbelanja di Tesco Store dapatlah stem-stemnya ni...kena kumpul 8 stem kungfu panda lekatkan dan boleh ditukar dengan apa jua barang yang kita suka kat situ...mama lebih suka dapat Kungfu Panda yang comel-comel ni...


Kumpul 8 stiker di atas dan dapatkan kungfu panda dengan harga rm3.90...Kalau nakkan mug air tu pula kena tambah rm9.90 dan beg pink tu rm26.90 bersama 8 stiker..


Kena kumpul 8 stiker seperti di atas untuk dapatkan koleksi  Po & Geng ini...susah juga nak dapatkan stok kungfu panda ni hari tu...semua cawangan Tesco Bukit Indah dan Mutiara Rini kehabisan stok...nasib baik ketika datang keesokkan hari di Tesco Extra Mutiara Rini stoknya sudah ada kembali..tak tunggu lagi terus reedem di kaunter pertanyaannya..


Dah ada 2 kungfu panda dalam koleksi...kena cukupkan stiker ini lagi sebab nak dapatkan geng panda yang lain pula...jom kawan-kawan kita berbelanja di Tesco Store untuk  mendapatkan kungfu panda yang comel ini...promosi masih berjalan dari 
10 Mac- 1Jun 2016..

3 comments:

  1. Replies
    1. Saya dah ada tiga figure tu,tigress,shifu&po.yg pkai topi me rah tu panda x elok simpan untuk org Islam,tu kan topi keagamaan org Cina.

      Delete
  2. aida da lama x ke tesco tau.
    so memang x dpt la nak kumpul.
    jauh dari umah :(

    ReplyDelete

DUIT TABUNG