JIRAN TETANGGA

Monday, April 25, 2016

Chicken Rice Shop

ASSALAMUALAIKUM...

Selepas check in kat homestay masing-masing perut dah berbunyi...semuanya sedang kelaparan...mula-mula kami sekeluarga nak makan tengahari dahulu sebelum masuk homestay tapi disebabkan pekerja homestay tu dah datang hendak memberikan kunci terpaksalah kami check in dulu...dapat juga berehat sekejap solat dan mandi dahulu sebelum keluar semula untuk makan tengahari...


Waktu makan kami ini pun dah terlewat jadi cari saja tempat makan yang cepat...hubby yang hendak makan di Chicken Rice Shop ini..memang feveret hubby nasi ayam ni...mama seorang saja yang tak makan ayam jadi menu yang diorder lain dari yang lain...


memang berselera semuanya menjamu nasi ayam tu...kebetulan perut masing-masing memang sedang kelaparan..


inilah menu untuk mama...kerabu mangga muda...


dan rojak petis...


air minuman kami...ada percuma dessert nata de cota juga...


p/s pasni kita naik bangunan tinggi pula yer..

3 comments:

DUIT TABUNG