JIRAN TETANGGA

Tuesday, April 26, 2016

Bercalar Pinky Debab

ASSALAMUALAIKUM..
Baru sekejap tadi kejadian siling depan rumah mama ni terjatuh...terkejut juga bila terdengar ada benda kuat jatuh tadi...tengok-tengok rupanya siling depan rumah ni yang terjatuh...nasib baik tiada sesiapa yang ada dan tercedera kalau tidak memang kes ke hospital la jawabnya...yang ada hanyalah debab pinky kat depan...tercalar juga sedikit kat body depan debab pinky anak mama tu..nasib baik tak terkena cermin depan tu kalau tak melayang juga money kat poketkan ni...calar tu pun boleh dihilangkan tadi bila di waxkan saja...




p / s kejadian yg tak diduga...


1 comment:

  1. alolo,bercalar dah ye,, sabar lah ye kan mama :)

    ReplyDelete

DUIT TABUNG