JIRAN TETANGGA

Friday, April 29, 2016

3D Magical Art Museum Melaka

ASSALAMUALAIKUM....
Kali ini kami sekeluarga ke sini pula..3D Magical Art Museum Melaka...tiket masuk ke sini berharga rm20 seorang...kanak-kanak ikut ketinggiannya kalau tak capai paras yang ditetapkan masuk adalah percuma saja..besar juga kawasan dalam bangunan ini..puas la nak ambil gambar kat dalam 3D ini..semuanya nampak macam real sangat...


macam tak takut jer tu...


macam dok atas beca pulak...


bergambar dalam frame..


sesekali jadi cover majalah yer..


dok main cak-cak pulak...


jom Darwisy kita susun puzzle ni..


kota AFamosa


lari semua sotong kurita datang...


jangan nak lari yer...tarikkkk...


Waaachaaa...


tolong jangannn lakukan...


berhati-hati tolak sama-sama...



Jom tangkap ketam besar ni boleh buat lauk tarikkk..


Tetiba masing-masing dah ada kepak...


Heyyy...kau nak potong bulu ketiak aku ha...


Amboiii duduk dengan teddy bear ke...


Larat ke ci abang ni nak angkat paus tu...


hoiiii dok merendap ke....


aduhhh penat scroll yer...terlampau banyak gambar dan tempat kami sekeluarga bergambar cukup ini saja la yang termampu...banyak sangat gambar boring pulakkan...last sekali bila dah penat kami sekeluarga berehat dan berbincang nak pergi makan tengahari dimana...bila dah setuju mana nak pergi kami mula bergerak keluar...lepas ni jumpa lagi next entry yer...bye semua...


3 comments:

DUIT TABUNG