JIRAN TETANGGA

Saturday, November 28, 2015

Selamat Bertunang Yana

ASSALAMUALAIKUM...
Cerita Sabtu lepas majlis merisik dan bertunang anak saudara mama..alhamdullilah selamat sudah anak saudara mama bergelar tunangan orang...semoga impian Yana dan pasangan akan dimakbulkan untuk menaiki jinjang pelamin..oleh itu banyakkanlah bersabar dalam menghadapi dugaan semasa bertunang ini yer..

okaylah yer...nak tengok games bola malam ni...mama tak dapat nak cerita panjang lagi sebab mata leka dok melihat bola kat tv...jomlah kita lihat gambar semasa majils tersebut berlangsung...













5 comments:

  1. wahhh meriahnya majlis tunang yana...

    pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #20 dan blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2015/11/senarai-url-blog-20.html

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..meraih nampaknya tu Mama...:) Moga berkekalan ke jinjang pelamin hendaknya..Amin

    ReplyDelete
  3. Asalam maszul yang berkopiahdan baju hijau ke tunang Yana?

    ReplyDelete
  4. assalam etuza...itu bukan tunangan yana...itu abg yana...mama x sempat nak amik gambar tunang yana hari tu...:)

    ReplyDelete

DUIT TABUNG