JIRAN TETANGGA

Monday, November 2, 2015

Gegar Vaganza 2 : Ezlynn Dan Zul Handy Black Tersingkir

ASSALAMUALAIKUM..

Konsert Gegar Vaganza minggu ketiga...minggu ini adalah minggu yang mencabar semua para peserta bintang Gegar Vangaza kali ini...minggu bertemakan "Ada Beran" ini memang mencabar kesemua peserta...lagu yang bukan jadi genre mereka tapi terpaksa dinyanyikan juga dengan cara mereka tersendiri...tapi disebabkan mereka adalah artis senior mereka dapat menyanyikan lagu yang diberikan dengan baik sekali...

Minggu ketiga ini dua bintang iaitu Ezlynn dan Zul Handy Black terpaksa disingkirkan semalam..Ezlynn telah menyampaikan lagu 'Kuda Hitam" manakala Zul Handy Black dengan lagu 'Ku Menunggu" lagu dari nyanyian asal penyanyi Rossa...

Minggu hadapan semua peserta akan berduet bersama rakan artis yang lain dan telah diberikan tema "Berdua Lebih Baik"..

1-Acong Sweetchild & Misha Omar  
Baldu Biru (Ella & Awie)

2-Amir Ukays & Haleda 
Mendung Tak Bererti Hujan (Ella & Deddy Dores)

3-Azian Mazwan Safuan & Jaclyn Victor
  Cinta (Misha Omar & Jaclyn Victor

4-Ezad Lazim & Adira   
Disebalik Rahsia Cinta (Metropolitan)

5-Faradhiya & Aliff Sattar 
 Aku Dan Diri Mu (Ari Lasso)

6-Nassier Wahab & Rohana Jalil 
 Jangan Ada Dusta Di Antara Kita (Broery & Dewi Yull)

7-Nizam Laksamana & Nurul Wahab  
Kita Insan Biasa (Jay Jay & Dayangku Intan)

8-Siti Nordiana & Lan Kristal 
 Memori Berkasih (Siti Nordiana & Achik Spin)

9-Sheeda & Aweera 
 Tiada Lagi (Mayang Sari)

10-Haiza & Ronnie  
Bintang Kehidupan (Yanti & Ronnie)


p/s Kita tunggu konsert pada minggu hadapan pula..

5 comments:

  1. siyesss tak sangka zil tersingkir! uwaaa.dah la minat suara dia

    ReplyDelete
  2. tak sempat lagi mama nak tonton dah minggu ke tiga kan, ahad selalu balik lambat :)

    ReplyDelete
  3. Ya mereka tersingkir..Etuza tak buat liputan penant dari Ranau ..agak malam sampai di rumah

    ReplyDelete
  4. ezlin & zul memang kurang sedap.
    maybe lari jauh sgt dari genre diorang.
    yg lain2 tu masih bernasib baik...
    aida vote for nasir wahab & farahdhia :)

    ReplyDelete

DUIT TABUNG