JIRAN TETANGGA

Sunday, September 27, 2015

Seronok Dapat Berehat

ASSALAMUALAIKUM...

Kita sambung cerita ini yer...cerita yang dah lama terperuk dalam draf ni.. jadi hari ni kita sambung balik yer...bila dah bercuti ni memang seronok rasanya...rasa macam nak duduk lama-lama berehat kat sini...jom la kita tengok gambar jer...nak membebel malas rasanya...


Bila dah check-in kat hotel apa lagi semua tempat nak snap gambar...sesekali dapat berehat kat sini memang menyeronokkan...merehatkan dirilah katakan...kalau selalu dapat merehatkan diri macam ni memang best rasanya...


Hubby yang dulu merasmikannya..berehat sekejap setelah kenyang lunch tadi...


anak-anak pun berehat juga sementara menunggu masa dinner nanti...


ruangan bilik utama..


ruangan bilik untuk anak-anak...


Ini baru betul-betul merehatkan diri nampaknya...


0 000 jiran datang mendoakan mama:

Post a Comment

DUIT TABUNG