JIRAN TETANGGA

Saturday, September 19, 2015

Hadiah Hari Lahir Muhammad Darwisy Zulkarnain

ASSALAMUALAIKUM...

Baru nak post cerita ni...tapi tak apa lah mama nak cerita juga...inilah cerita mama semasa beli hadiah buat besday boy Awisy hari tu...bawa besday boy sekali masa nak mencari hadiahnya...singgah ke kedai ini bawa Awisy...tentu kawan-kawan dah tahu apakah hadiah untuk besday boy ni kan...


Lupa pulak nak snap gambo semasa dok memilih hadiah besday boy ini...pilih punya pilih inilah basikal yang Awisy berkenan sangat...grandpa bayar dan terus angkatkan bawa masuk ke dalam kereta...tengoklah tu gelagat Awisy bila dapat basikal pink purple tu...puas hati dapat hadiah dari grandma dan grandpa ni yer...buat cucu tersayang apa pun sanggup dilakukan...


Balik rumah lepas mandi terus naik basikal tu...nak kayuh tak berapa pandai sangat mungkin ruang tempat bermain dalam rumah tak berapa luas agaknya...dalam rumah grandma ni dah penuh dengan mainan dan basikal Awisy jer...sebab cucu seorang ni grandma pasrah jer...sempit sekali pun tetap nak belikan hadiah buat cucu grandma seorang ni...


Inilah basikal yang dipilih sendiri oleh Awisy...cantik colornya pink purple...kalau dah ada adik nanti bolehlah bagi kat adik Awisy pulak nanti...Awisy punya dah tentu kena cari basikal yang besar pula nanti....


p/s mama Awisy dah sakit2...bilalah adik Awisy nak lahir ni... 



5 comments:

  1. Cantik basikal Awisy..aunty boleh pinjam tak sayang.,

    ReplyDelete
  2. Cantik basikal Awisy,,aunty nak pinjam boleh sayang..

    ReplyDelete
  3. http://madey09.blogspot.com/
    salam kenal kan blog ..mama Maszul terbaik di blog Mialiana..

    ReplyDelete

DUIT TABUNG