JIRAN TETANGGA

Monday, September 21, 2015

Berehat Hujung Minggu Di Hotel Legoland

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...


Hujung minggu yang happening...cuti-cuti malaysia kami sekeluarga di Hotel Legoland dan Water Park...sesekali merehat dan memanjakan diri dari tugas seharian memang menyeronokkan hati mama..mula-mula kami sekeluarga makan tengahari dulu sebelum check in hotel...seronok rasanya dapat juga merasa makanan western kat sini... memang sedap sekali..


Alhamdullilah !! ada anak mama yang bekerja di sini...oleh itu dapat jugalah kami sekeluarga merasa berehat di hotel Legoland yang cukup berprestij ini..tengok harga biliknya pun dah rasa macam tak percaya...tengok harga menu makanan western kat sini pun rasanya macam tak percaya...harga sepinggan steak dah macam harga seminggu duit lauk mama...kalau tak ada anak mama yang bekerja di sini memang tak merasa agaknya nak duduk dan berehat di Hotel Legoland ini...


 memang disini ada disediakan color dan kertas untuk kanak-kanak mewarna...Awisy pun jadi seronok dapat mewarna kat sini...memang jadi leka la dia...


Sebelum makan kita selfie sekejap yer...


Seronok Awisy makan mini pizza untuk kanak-kanak tu...sedap agaknya..



Grandpa pun turut merasa pizza mini Awisy sementara menunggu Roasted Chicken yang diorder sampai...


Grilled Chicken With Black Paper Sauce


Grilled Beef Steak Tenderloin With Mushroom sauce


Grilled Beef Steak Tenderloin With Black Paper Sauce


Dah kenyang semuanya...welfie sekejap sebelum check in hotel...


p/s rasa nak makan steak lagi ni...

5 comments:

  1. kak..kalau ade tiket legoland murah pm saya ye kak..nak beli utk anak-anak nie..

    ReplyDelete
  2. wahh..seronoknya mama..untung la ada anak yg kerja kat situ..
    meleleh tengok makanan tu..sedapnya..:)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..InshaAllah kalau ada rezeki tahun depan akan ke Legoland juga..

    ReplyDelete
  4. hullamak...hotel LEGO...boleh rasa tempat tu seronok lah

    ReplyDelete
  5. salam mama, alhamdulillah rezeki mama bercuti kat sana.
    selamat bercuti ye mama :D

    ReplyDelete

DUIT TABUNG