JIRAN TETANGGA

Friday, July 24, 2015

Leka Tengok Cerita Baru

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum..
Semalam sempat juga rakamkan cerita "Oz The Great And Powerful " ni kat tv9..saja nak bagi Awisy dan Aiman tonton pagi ni...memang suka budak kecik berdua tengok cerita ni rupanya...leka sungguh mereka berdua ni....tu dia nampak kusyuk no Awisy dan Aiman melihatnya tu....inilah peluang grandma nak bagi mereka berdua ni diam sekejap...


1 comment:

  1. grandma oh grandma... diaorang nak diam tak apa, hi hi hi, kalau Ash sekejap jer... lepas tu dah sibuk pergi sana sini...

    ReplyDelete

DUIT TABUNG