JIRAN TETANGGA

Sunday, June 7, 2015

Tuntut Hadiah Lucky Draw

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum..

Hari ni baru ada masa nak tuntut hadiah lucky draw hari tu...cuti hujung minggu biasanya memang jena mandikan kereta jadi memang baiklah datang terus tuntut hadiahnya...ada 5 kategori yang owner kedai berikan jadi kenalah pilih yang mana satu yang kita mahu...jadi kami sepakat pilih kategori yang no 1 tu...basuh, vakum, cuci enjin dan pilih nak viper liquid atau perfume kereta...kena ambil perfume kereta lebih-lebih lagi perfume ni di buat oleh kaum bumiputra kita sendiri...


Proses mencuci enjin kereta....kena tengok juga maacam mana pekerja di Pearl Car SPA ni buat kerja mereka...mana la tahu kan...

P / s kan dah ! bila siap enjin kereta tersengut-sengut...mesti masuk air masa cuci enjin tadi...

2 comments:

  1. tersengut -- sengut? Tak komplain ke mama?

    ReplyDelete
  2. bestnyer dapat free..tp tula, mesti ada something wrong nyer.he.he

    p/s:Jemput join segmen Bloglist Julai-Ogos CN yer ;) http://www.cekgunorazimah.com/2015/06/Segmen-Bloglist-Julai-Ogos-2015.html

    ReplyDelete

DUIT TABUNG