JIRAN TETANGGA

Thursday, June 4, 2015

Menang Cabutan Bertuah

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum..

Alhamdullilah !! ada rezeki juga rupa-rupanya...hari minggu lepas hubby cuci kereta kat kedai dan ada lucky draw pada hari tu nak tahu ceritanya tekan sini..hubby pun mencuba nasib la dalam lucky draw tu...tak sangka berjaya juga dapat tempat ke dua dalam lucky draw tu...

Kedai cuci kereta itu telah pun menghantar sms kat hubby memberitahu tentang kemenangan itu...tak sangka dalam cuba-cuba boleh juga berjaya ada luck juga...hadiahnya adalah cuci kereta percuma, wax percuma, cuci enjin...dan ada yang lain-lain juga lagi..hubby masih tak pergi tuntut hadiahnya lagi sebab masih tak ada masa...mungkin hujung minggu nanti baru nak pergi ke kedai tu nanti...

P/s rezeki juga ni...

5 comments:

DUIT TABUNG