JIRAN TETANGGA

Saturday, June 6, 2015

Ingatkan Tersilap Beli

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum..

Lama dah nak cari power bank ni..tengok kat Lazada ada yang murah tu yang terus beli jer...cari pun yang ada MAH nyer yang besar...senang bila nak guna bila tab dah kehabisan bateri...bila dapat hari tu terkejut juga sebab besar betul power bank ni...dah tu beratnya mak hai macam bawa batu pulak...bawa dalam hand bag memang terasa macam bawa batu bata jer...tanya kawan-kawan mereka cakap memang macam tu kalau MAHnya besar...yang mama punya power bank ni memang besar MAHnya...20000 MAH tu yang berat sangat...tapi ada yang cakap elok kalau besar MAHnya tahan lama...tapi memang agak berat sikit la...tak apa la janji elok dan boleh guna itu sudah cukup bagi mama...kalau bawa jenjalan pun kena cari beg sandang belakang la jawabnya....

P/s dalam perjalanan ke Muar ada majlis kawin anak kawan baik mama...


0 000 jiran datang mendoakan mama:

Post a Comment

DUIT TABUNG