JIRAN TETANGGA

Tuesday, June 9, 2015

Dapat Juga Akhirnya

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum..
Alhamdullilah !! dapat juga beli bendalah ni...senang bila nak gunakan bila bendanya dah ada dalam simpanan...dah lama juga teringin nak beli buat simpanan sendiri...selalunya bila nak guna untuk cuci simen depan rumah asyiklah pinjam kat adik..biasalah kalau nak guna orang punya walaupun ianya adik kita sendirikan tak bolehlah nak pinjam lama-lama...rasa macam tak sedap jer kan..bila dah pinjam tu kenalah cepat-cepat siapkan apa yang perlu...lepas tu terus pulangkan semula pada tuannya...lepas ni tak adalah susah-susah nak pergi pinjam orang punya lagi...dah ada sendiri punya lebih elok...lepas ni bolehlah operasi bersihkan lantai simen depan rumah ni...kena buat sebelum puasa ni kalau dah masuk bulan puasa memang tak laratlah nak buatnya nanti...



Inilah bendalah yang mama katakan tu high pressure cleaner..


4 comments:

  1. saya dh lama tak berblogging lebih 4tahun..tapi anda terus blogging tanpa henti..syabas

    ReplyDelete
  2. ni buat cuci kereta pun best ni hehehhehe

    ReplyDelete

DUIT TABUNG