JIRAN TETANGGA

Thursday, May 28, 2015

Shopping Online Kasut Zalora

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...
Best juga shopping online kasut kat Zalora ni...harga yang berpatutan dan kasutnya pun cantik-cantik juga..anak mama memang suka sangat shopping kasut di Zalora ni..bila tengok harga murah rasa semua kasut nak dibelinya...last-last beli juga 4 pasang kasut di Zalora..nasib baik tak diangkut semuanya sekali...tak pe la kasut nak pakai pergi kerja.. tu yang beli mana yang disukainya lagipun harganya pun murah...pada kawan-kawan yang nak shopping barang-barang kat Zalora bolehlah ke laman webnya http://www.zalora.com.my/







0 000 jiran datang mendoakan mama:

Post a Comment

DUIT TABUNG