JIRAN TETANGGA

Thursday, May 21, 2015

Aku Yang Masak Kau Yang Panas

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...
Seronok juga bila tengok rancangan "Aku Yang Masak Kau Yang Panas" kat channel Astro Ria ni...rancangannya macam Master Chef jer diberikan barang dan masa untuk memasak...pandai-pandailah nak buat apa dengan bahan yang telah diberikan...kena masak dalam masa yang telah ditetapkan dan diadili masakan itu oleh Chef Adu dan juri jemputan..rancangan ini juga telah dihostkan oleh Jihan Muse yang melawak sambil membuatkan rancangan ni lebih happening...pada kawan-kawan yang belum pernah menonton rancangan ini bolehlah cuba menontonnya...happening sangat..

0 000 jiran datang mendoakan mama:

Post a Comment

DUIT TABUNG