JIRAN TETANGGA

Sunday, February 1, 2015

Misi Pemasangan Debab Pinky Berjaya

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...

Proses pemasangan cover set kereta debab pinky bermula...nasib baik ada orang kuat yang dapat membantu untuk memasangkannya...pak mentua dan menantu sama-sama bekerjasama menyiapkan misi ini...lagi ramai yang menolong lagilah cepat siapnyakan...

Pada kawan-kawan yang ingin tahu cerita dari mulanya bolehlah terjah entri ini dan entri ini yer... 


tengoklah tu budak kecik si Awisy pun sibuk nak menolong juga...sibuk jer dia nak buat dan mengacau apa yang papa dan grandpa dia sedang lakukan...


hubby masukkan cover set disebelah kiri manakala menantu mama masukkan yang disebelah kanan pula...jadi lagi mudah dan cepatlah siapnya...


proses pemasangan cover set disebelah belakang pula...bahagian depan senang sedikit sekejap jer dah boleh siapkannya...


bahagian belakang lebih susah sedikit la dari bahagian yang kat depan tu...
kena ada 2 orang baru senang sikit nak pasangkan cover set tu..oleh itu kenalah ambil bahagian buat sebelah seorang...


anak mama datang menjengah sebab nak ke tempat kerja..masih tak siap lagi yer ! kena tunggu siap baru boleh bawa pergi kerja...jadi hari ini kenalah hantar anak mama tu pergi kerja dulu sementara nak siapkan semuanya...baju yang dipakai pun nak hello kitty juga ke...betul-betul dah jatuh cinta dengan hello kitty ni...



Siap juga misi pemasangan cover set debab pinky ini...dah makin bertambah cute jadinya...
suka hatilah anak-anak mama berdua ni...sebab kereta pun dah berubah hiasan dalamannya.. 







Semua set ada bila kita beli set yang macam ni...cover stering,cover hand brek,cover cermin atas,cover gear dan cover set cuma kotak tisu jer tak ada dalam set yang dibeli ini...jadi terpaksalah beli lain untuk cover kotak tisu tu...


pelekat roadtax pun nak sama juga..


p/s lepas ni mesti ada lagi yang nak ditambahnya...

4 comments:

  1. Assalamualaikum mama..memang betul-betul minat Hello Kitty ni...hehe

    ReplyDelete
  2. comelnya mama!!!!!!! beli kat mana n berapa harga erk??? kalau letak kat viva ok x?

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum wbt kakmas..
    Wahhh HElloKitty memang feveret !! Comel sangat2...... jelesssssssssssssss

    ReplyDelete

DUIT TABUNG