JIRAN TETANGGA

Wednesday, February 11, 2015

Layankan Anak-Anak

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...



Semalam menu masakan dari pagi hingga tengahari bantai nasi lemak jer jadi bila dah malam masing-masing perut dah lapar...nak masak memang dah malas la kalau dah malam-malam ni jadi apa lagi anak-anak pun suka..jom kita drive thru jer beli McDonald untuk makan malam...lagi la suka mama ni senang kerja tak payah la nak buka dapur bagaikan...yang segera dah ada sekarang ni sediakan duit dan pergi beli jer..


Layankan anak-anak belikan patung Hello Kitty ni kat Mc Donald...dah ada koleksi lagilah suka mereka bila dapat Hello Kitty ni...ni pun masih ada lagi koleksi yang belum ada...satu-satu beli yer anak-anakku...

p/s layan kerenah anak-anak...

5 comments:

  1. Singgah sini
    Assalamualaikum dan Salam Sejahtera
    Jemput join segmen saya yg terbaru ni ye..

    Segmen Mencari Bloglist blogahbar

    Senarai Peserta

    Mari sama2 kita berblogwalking kenali rakan blogger anda..

    ReplyDelete
  2. wahhhh.... sedapnya...

    p/s : tahniah ya... http://www.mialiana.com/2015/02/cenderahati-untuk-carta-top-10.html

    ReplyDelete
  3. burger tu masa chinese new year je baru ade..haha

    ReplyDelete

DUIT TABUNG