08 October 2014

# Muhamad Darwisy Zulkarnain

Seronok Hati Tengok Awisy Gembira

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...


Dah sampai pun slide yang grandma order untuk Awisy...
Bukan main suka lagi Awisy dapat slide ni...
pasang-pasang jer terus main..
seronok la tu grandma dan grandpa belikan slide untuk Awisy ni...


Biar Awisy main sepuas-puasnya...
kalau tidak memang pantang nampak slide kat luar mesti nak main...


 tengok la ni cara macam tu pun boleh main slide tu...

p/s mood seronok tengok Awisy hepi...

4 comments:

  1. amboiiii dapat main selalu....dan selamat sebab dalam umah je kan....hihi

    ReplyDelete
  2. my anak buah buat slide kat tangga . mrk letak tilam . mamanya dah tak larat nak menegah ...

    ReplyDelete
  3. Wah dah dapat...bestla dia...

    ReplyDelete
  4. dulu ada plan nak beli bend ani juga
    tapi en suami tak bagi...hehe

    ReplyDelete