08 October 2014

# filem n drama

Kalau Dah Takut Jangan Tengok

SALAM 1 MALAYSIA
Assalamualaikum...


Sibuk masing-masing nak tengok movie cerita "Nasi Tangas" di Astro First semalam...kalau nak tengok kenalah bayar macam nak pi tengok wayang juga...tapi kat Astro First ni kita cuma klik dan beli cerita yang disukai..pastu bayarannya akan dimasukkan terus ke dalam bil bulanan kita nanti...

Anak-anak ni kalau dah tengok cerita berunsur seram macam ini memang semuanya dok menutup mata..macam manalah nak tahu jalan ceritanya kalau mata dah tertutup...lepas tu bertanya pulak pada yang melihatnya...mak nyer la yang jadi sasaran tempat bertanya apa yang terjadi...itu la dia anak-anak ni ! kalau dah takut jangan di beli cerita berunsur seram lagi tapi masing-masing nak juga tahu jalan cerita seram macam ni...masing-masing takut tapi nak juga tengok !!

p/s mood hepi taip entri...


4 comments:

  1. confirm nk g bilik air pun tangguh esok...

    ReplyDelete
  2. haha..sama la perangai mcm husben sy.penakut tp nk tgk.sy memg tak tgk cite antu, dah la penakut so memg xtgk..takut terlemah smgt.hehe

    ReplyDelete
  3. kalau kita tengok cerita hantu, tutup telinga. haahah mata bukak je sebab tak nak miss the moment yg hantu keluar! hahaah

    ReplyDelete
  4. Hahaha... Kalau Akiff suruh tukar channel lain..

    ReplyDelete